Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Met trots presenteert stage entertainment in samenwerking met Libéma en het Autotron een nieuw openluchtconcert! Na twee uitverkochte edities van Elisabeth in Concert in 2017 en 2018 geeft Stage Entertainment deze zomer aan deze traditie een vervolg met Aida in Concert.

Meer dan alleen één concert

Op het festivalterrein van het Autotron in ’s-Hertogenbosch is deze bijzondere show van 20 tot en met 30 juni slechts zes keer te zien. Net als bij Elisabeth in Concert zullen de bezoekers van het musicalconcert dezelfde festival-sfeer op en rondom het terrein ervaren. Met de fantastische muziek van Elton John, een cast met alleen maar musicalsterren en een 14-koppig orkest, beleeft het publiek een onvergetelijke avond uit in de open lucht.

Bekende sterren

Albert Verlinde is trots te melden dat de internationale musicalster Willemijn Verkaik een van de hoofdrollen zal vertolken. Voor Willemijn Verkaik betekent Aida in Concert haar grote comeback in Nederland. De afgelopen jaren werkte zij vrijwel doorlopend in het buitenland. Zo stond ze in Duitsland, het Londense West End en op Broadway in New York als de groene heks Elphaba in de musical Wicked

Wie de andere rollen zullen vertolken, waaronder die van Aida, wordt later bekend gemaakt.

Autotron in de hoofdrol

Natuurlijk speelt Autotron nabij ’s-Hertogenbosch ook een grote rol tijdens Aïda in concert. De groene omgeving van het festivalterrein in combinatie met het water dient als decor van het gehele festival en natuurlijk ook het concert. Daarnaast zal al het personeel van Libéma er natuurlijk voor zorgen dat alle bezoekers van Aïda in concert de mooiste tijd zullen beleven!

Lees hier het gehele persbericht. Voor meer informatie over Aïda in concert kijk dan op onze evenementen pagina, wilt u meer informatie over het festivalterrein van Autotron nabij ’s-Hertogenbosch kijk dan op https://www.organiseren-bij-libema.nl/autotron.

Tickets zijn hier te koop

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma