Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
12 februari 2019

Gloednieuw evenement The Art of Living komt naar Autotron ‘s-Hertogenbosch

Van 28 t/m 31 maart 2019 presenteert The Art of Living de eerste editie van een gloednieuw evenement. De keuze qua locatie is gevallen op Autotron ’s-Hertogenbosch. Met de presentatie van onder andere exclusieve interieurs, schitterende tuinen, bijzondere kunstwerken en lifestyle producten, belooft het een beleving te worden op het event- en festival locatie Autotron die je nooit meer zult vergeten!

The art of living magazine

Al bijna 20 jaar is The Art of Living een begrip in het hoge segment luxe woon- en lifestyle magazines. Oprichter Toon Thijssen ontwikkelde een succesvolle bladformule met Nederlandse en Belgische uitgaves, waarin prestigieuze villaprojecten, interieurs, tuinen, kunstwerken, auto’s en andere luxeproducten centraal staan. Inmiddels is The Art of Living uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf en lanceerde The Art of Living, ter aanvulling op het magazine, een eigen online platform gericht op wonen, interieur en tuin, waarin particulier en professional worden samengebracht.

Unieke combinatie

“De afgelopen jaren kregen we regelmatig de vraag of we een eigen event wilden organiseren”, verteld Mike Thijssen, commercieel directeur van The Art of Living. “Dit stimuleerde ons om een concept te bedenken waarin het beste op het gebied van luxe woon- en lifestyle wordt samengebracht en waarin particulieren en professionals live met elkaar in contact kunnen komen.”

Autotron

Autotron zal het decor vormen voor de eerste editie van dit evenement. “Autotron is vanwege de centrale ligging zowel vanuit Nederland als vanuit België perfect te bereiken. Daarnaast biedt het voldoende ruimte om een groot aantal bezoekers te ontvangen,” aldus Mike. Autotron ontvangt overigens in juni ook een primeur op zijn festivalterrein. In de buitenlucht zal meerdere malen “AIDA IN CONCERT’’ opgevoerd worden.

Thema’s

The Art of Living brengt tijdens het event het beste van het beste bij elkaar. Ze hebben een breed aanbod aan thema’s, 9 in totaal, waaronder: Bouwen & architectuur, Interieur, Tuinen en Lifestyle. Per thema wordt een beperkt aantal exposanten toe gelaten, die zijn of haar producten en diensten presenteren. Dit zijn allemaal professionals die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Unieke mogelijkheden en ervaringen aan dit event

Vakspecialisten en bedrijven met betrekking tot (ver)bouwen, luxe interieurs, tuinen, kunst en lifestyle voor midden en hoger segment zijn op 1 locatie aanwezig. Er worden gratis masterclasses en adviezen door diverse architecten en designers gegeven. Er komt een openingsavond met optredens van artiesten inclusief een hapje en drankje. Kortom een event om geïnspireerd en geïnformeerd te worden.

Iedereen is van harte welkom!

Ben je architect, interieurstylist? Of particulier en ben je geïnteresseerd in interieur- en tuinadvies? Of wil je gewoon inspiratie op doen? Iedereen is van harte welkom van 28 t/m 31 maart bij The Art of Living in Autotron ‘s-Hertogenbosch.

Kijk voor kaarten en meer informatie over The Art of Living of Autotron ’s-Hertogenbosch: www.autotoron.nl of www.theartofliving.nl.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma