Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
11 augustus 2021

Evenement British CARS & Lifestyle verplaatst naar maart 2022

Het evenement ‘British CARS & Lifestyle’ wordt verplaatst naar maart 2022. Door de aanhoudende onzekerheid rondom corona is het volgens de organisatie niet mogelijk in september de kwaliteit te bieden die bezoekers en standhouders gewend zijn.

“We willen dat standhouders alle tijd en gelegenheid hebben om bezoekers een mooie dag te bezorgen. Door de aanhoudende onzekerheid rondom corona, is het voor hen niet mogelijk om zich optimaal te kunnen voorbereiden”, legt organisator Mark Albada Jelgersma de keuze uit. “We vinden het daarom beter om nog een paar maanden te wachten, zodat we straks in het voorjaar echt het beste van Britain kunnen laten zien.”

Het evenement zou op 11 en 12 september plaatsvinden in het Autotron nabij ‘s-Hertogenbosch. De nieuwe data zijn 12 en 13 maart 2022.

Keuring Tulpenrallye
De keuring van de Tulpenrallye op zaterdag 11 september in het Autotron gaat wel gewoon door. Dit zal echter zonder publiek zijn. “We hadden onze bezoekers graag de kans willen bieden bij de keuring aanwezig te zijn, maar het is helaas niet mogelijk om dit op zo’n korte termijn goed te organiseren”, zegt Albada Jelgersma. “We gaan er uiteraard wel voor zorgen dat de deelnemers van de keuring alles goed kunnen regelen, zodat zij perfect voorbereid aan de start van de rallye kunnen verschijnen.”

Grootste beurs
British CARS & Lifestyle wordt al bijna 30 jaar georganiseerd in het Autotron bij ‘s-Hertogenbosch. Het is het grootste evenement in Nederland met producten en lifestylebeleving uit het Verenigd Koninkrijk.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma