Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
8 april 2021

Unieke kans: Modelbouwshow komt eenmalig naar Autotron bij Den Bosch

‘s-Hertogenbosch, 8 april 2021 – Er zullen deze zomer twee dagen lang weer auto’s rijden en boten varen in en rond het Autotron. Het gaat dit keer echter wel om hele kleine modellen: de Modelbouwshow neemt namelijk op 10 en 11 juli eenmalig zijn intrek op het terrein nabij ‘s-Hertogenbosch. Het evenement is onderdeel van de Bossche Zomer.

Tijdens deze grootste modelbouwshow van de Benelux kunnen liefhebbers van modelbouw & bouwstenen volop ontdekken, beleven en kennis uitwisselen. Vele importeurs en fabrikanten zullen uiteenlopende modellen presenteren, van miniboot, -tractor, -trein en -vliegtuig tot lijm en precisiegereedschappen. En van radiografisch bestuurbare auto’s, drones, trucks en racewagens tot Playmobil en meccano.

Oorspronkelijk stond dit evenement gepland in februari in de Zeelandhallen in Goes, maar door de aanhoudende maatregelen rondom het coronavirus heeft de organisatie besloten het te verplaatsen naar juli. De zomerse dagen bieden de unieke kans om ook buiten activiteiten te organiseren.

“Het Autotron is een fantastische ruimte met een mooi buitenterrein”, vertelt organisator Mark Albada Jelgersma. “We willen onze bezoekers de kwaliteit kunnen garanderen die ze van ons gewend zijn en daarnaast verrassen met nieuwe elementen. Dat gaat dit jaar zeker lukken.”

Albada Jelgersma schetst: “Dankzij het geasfalteerde terrein buiten hebben we nu de kans om voor racewagentjes een schitterende track uit te stippelen. Ook is er de mogelijkheid om een flinke hoop zand te plaatsen om agrarisch materieel in te demonstreren. Er is zelfs een vijver met meer dan een kilometer omtrek, perfect voor alle soorten watervervoer. Ook is er de optie een landings- en vertrekbaan te creëren om ook vliegtuigen op te kunnen laten stijgen en landen.”

Het betreft een eenmalige verplaatsing: in februari 2022 keert het evenement weer terug naar de Zeelandhallen in Goes voor de 30e editie.

Over Modelbouwshow
Modelbouwshow is hét publieksevent in de Benelux voor elke modelbouwer, bouwsteenliefhebber, hobbyist, fanatiekeling, van jong tot oud. Jaarlijks staan er circa 850 deelnemers en trekt het evenement ruim 10.000 bezoekers. Modelbouwshow is een concept van Libéma, één van de grootste leisure concerns van Nederland. Ticketverkoop voor de editie van 2021 in het Autotron bij ‘s-Hertogenbosch start op 1 juni.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma