Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
6 juli 2023

Er was een hoop te zien én beleven tijdens de zomereditie van Modelbouwshow.nl in Autotron ’s-Hertogenbosch

Tijdens dit leuke familie-uitje werden volop eigen creaties gebouwd, workshops gevolgd, er werd genoten van de diverse demonstraties en nog veel meer. Alle facetten van de modelbouw kwamen aan bod tijdens Modelbouwshow.nl op 1 en 2 juli in Autotron ’s-Hertogenbosch.  

Kinderen keken hun ogen uit en volwassenen voelden zich weer even kind. Op het uitgestrekte buitenterrein van Autotron vonden veel demonstraties plaats. Op de vijvers waren (speed)boten te bewonderen, 4×4’s scheurden over het gras en verschillende voertuigen trotseerden de obstakels op de crawlerbaan. In de lucht waren spectaculaire demonstraties van vliegtuigen, helikopters en drones te bewonderen en er vond een indrukwekkende re-enactment van de gebeurtenissen rondom D-Day plaats.

Niet alleen buiten, maar ook binnen werden diverse modellen gepresenteerd en vonden doorlopend workshopsplaats op het gebied van modelbouw en schilderen. Van live modelbouw en onderhoud aan banen/onderdelen tot modelspoordiorama’s of treinen, techniek en materialen. De bovenverdieping stond volledig in het teken van de bekende bouwstenen uit Denemarken voor verkoop, tentoonstelling, maar uiteraard ook om zelf te bouwen. In een andere hal kwamen alle facetten van modelbouw samen in het thema ‘kermis’. Op verschillende plekken kon je een rijbewijs, rangeer- of racecertificaat behalen. Fantasia Zoo presenteerde een indrukwekkende treinbaan van 10 meter lang, waar kinderen konden speuren naar verborgen dieren, liedjes en spreekwoorden.

Het was een weekend vol vermaak voor elke modelbouwer, bouwsteenliefhebber, hobbyist en fanatiekeling, van jong tot oud! De volgende editie van Modelbouwshow.nl in de Zeelandhallen in Goes staat alweer op de agenda. Ben jij ook gek op modelbouw? Noteer dan alvast de datum in je agenda. We zien je graag tijdens deze volgende editie op 24 en 25 februari met als thema ”Bouw aan het verleden”. Tot dan!

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma