Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
6 oktober 2023

Rock around the Jukebox Experience: Beleef de Magie van de 50’s, 60’s en 70’s bij het Autotron

Stap terug in de tijd en dompel jezelf onder in de betoverende sfeer van de 50’s, 60’s en 70’s tijdens Rock around the Jukebox Experience op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023 bij het Autotron.

Dit sfeervolle evenement biedt een breed scala aan stands gevuld met de meest prachtige vintage schatten die er te vinden zijn. Van jukeboxen en grammofoonplaten tot (vintage) kleding, flipperkasten, meubels, neonreclames en andere hippe hebbedingetjes uit die tijd. Elke standhouder heeft zijn eigen unieke collectie en het belooft een weekend vol swingende muziek, vintage schatten en onvergetelijke herinneringen te worden.

Live optredens

Tijdens Rock around the Jukebox Experience kun je genieten van liveoptredens van geweldige bands die de muziek uit die tijd weer tot leven brengen. 69 Comeback, Roy P-Cat and the V8 Daddies en Young Ones Forever brengen de onweerstaanbare klanken van de fifties, sixties en seventies in het thema Cliff ’n Shadows. De dansvloer zal gevuld zijn, wat het een feestelijke en swingende ervaring maakt.

Oldtimers bewonderen

Rock around the Jukebox is uiteraard niet compleet zonder klassieke oldtimers. Bestuurders van een oldtimer ouder dan uit 1975, betalen geen entree- en parkeerkosten.

Informatie & openingstijden

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023 vindt Rock around the Jukebox Experience plaats (adres: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen) geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt online € 16,-. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Kijk voor meer informatie op www.rockaroundthejukebox.nl

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma