Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
3 mei 2019

Jonge tijgertjes bij Beekse Bergen vernoemt naar hoofdrolspelers Aida in Concert

Gisteren (donderdag 2 mei 2019) is Siberische tijger Angara bij Beekse Bergen bevallen van drie jongen: Aida, Radames en Amneris. Moeder Angara en haar welpjes maken het goed. De drie welpjes zijn vernoemd naar drie hoofdrolspelers van Aida in Concert, deze zomer te zien in de openlucht in Autotron.

Hoofdrolspelers April Darby (Aida), Willemijn Verkaik (Amneris) en Freek Bartels (Radames) zijn vereerd dat de babytijgers naar hen zijn vernoemd. Maandag 6 mei komt April Darby op kraamvisite op het Safaripark om vader en moeder te feliciteren. De welpjes zullen de komende drie weken nog niet zichtbaar zijn voor het publiek omdat ze nog niet op eigen benen kunnen staan.

Felicitaties

Wil jij ook vader, moeder en een van de hoofdrolspelers feliciteren? Houd onze kanalen in de gaten. Binnenkort vindt er een Meet & Greet plaats op Safaripark Beekse Bergen.

Actie

Wil jij op kraambezoek, overnachten én naar Aida in Concert? Lees dan voor de actie snel verder op de volgende website: https://www.beeksebergen.nl/overnachten/actie/aida

 

 

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma