Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Hoofdrolspeelster Aida in Concert bekendgemaakt in Autotron


Op deze prachtige, zonnige dag is de hoofdrolspeelster van Aida in Concert bekendgemaakt. Deze bekendmaking werd gedaan door producent Albert Verlinde op het Autotronterrein onder toeziend oog van de nationale pers. April Darby, ook wel bekend van de rol van Deloris van Cartier in Sister Act en de hoofdrol van Rachel Marron in The Bodyguard, zal deze hoofdrol gaan vervullen.

Aida in Concert zal van 20 t/m 30 juni plaatsvinden in Autotron ’s-Hertogenbosch. Na het grootse internationale tennistoernooi Libema Open wordt het terrein omgetoverd tot een openluchtconcert, waarbij het publiek een prachtig uitzicht heeft op het podium met prachtige plas water op de achtergrond. Een deel van het evenemententerrein wordt omgetoverd tot een sfeervol festivalterrein met diverse foodtrucks. De musical zal in totaal acht keer te zien zijn waarbij de eerste twee shows al volledig zijn uitverkocht.

Het verhaal
Aida is een musical geschreven door Elton John en Tim Rice, gebaseerd op het verhaal van de gelijknamige opera van Giuseppe Verdi op een libretto van Antonio Ghislanzoni. Aida speelt zich af in het Egypte van de farao’s, dat in strijd is met het buurland Nubië. Tijdens een expeditie op vijandelijk gebied neemt de Egyptische legerkapitein Radames (Freek Bartels) een groep vrouwen gevangen waaronder de beeldschone Aida. Radames weet dan nog niet dat Aida de dochter van de koning is maar is wel op slag onder de indruk van haar. Hij schenkt haar als slavin aan zijn verloofde, prinses Amneris (Willemijn Verkaik). Wat niet mag, gebeurt toch: Aida en Radames worden hopeloos verliefd op elkaar. Zonder het te beseffen roept Radames daarmee het noodlot over hun drieën af. Want het huwelijk van Radames met de dochter van de farao is aangekondigd terwijl hij eigenlijk verliefd is op Aida. Amneris merkt dat haar aanstaande echtgenoot van een ander houdt. Op haar beurt raakt Aida in een innerlijke tweestrijd omdat zij de dochter van de koning van Nubië is en een verhouding met Radames gezien zal worden als verraad van haar volk.”

Meer informatie over Aida in Concert, lees hier verder.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma