Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
23 oktober 2019

Spectaculaire ijsshow en Sinterklaasfeest in één show

Jim en Bettina op glad ijs

Het showbizzkoppel Jim Bakkum en Bettina Holwerda begeven zich binnenkort op glad ijs. De musicalsterren doen namelijk mee aan de grote sinterklaas-schaatsshow Sint on Ice. Een spectaculaire show die drie dagen te zien is.

Jim kijkt er enorm naar uit om aan de voorstelling mee te doen. “Het is leuk om in een ijsshow te staan, leuk om een Sinterklaasshow te spelen en natuurlijk ook om dit samen met Bettina te doen. We doen dit eigenlijk nooit omdat het met ons gezin lastig te organiseren is maar omdat dit slechts drie dagen is, is het goed te doen en daardoor heel speciaal”, zegt Jim. “Ook voor de kinderen zal het een feestje zijn dat papa en mama samen met Sinterklaas spelen. Mijn zoon Lux is 22 november jarig en mag dan wat vriendjes meenemen naar de voorstelling.” 

In Sint on Ice zijn Jim en Bettina de presentatoren maar uiteraard wordt er ook gezongen. “Ik speel dat ik niet kan schaatsen. Dat komt goed uit want dat kan ik ook helemaal niet zo goed”, lacht Jim. De voorstelling Sint on Ice wordt volgens Jim flink aanpoten. “In drie dagen spelen we zeven voorstellingen. Zelf heb ik nog nooit een kindervoorstelling gespeeld maar van mijn vrouw Bettina die in Woezel en Pip speelde, weet ik dat kinderen een dankbaar publiek zijn. Je moet bij een mooi liedje geen daverend applaus verwachten maar ze genieten altijd wel met volle teugen.”

Volgens Jim wordt Sint on Ice één groot feest. “De pieten doen stunts op het ijs en dat is natuurlijk heel spectaculair en natuurlijk komen de leukste sinterklaasliedjes voorbij. Het wordt echt een feestje”, zegt hij.”Sint on Ice is ook een familiefeest dat leuk is voor de kinderen vanwege Sinterklaas en de pieten maar ook voor de ouders die een spectaculaire ijsshow kunnen verwachten.”

Zelf heeft Jim goede herinneringen aan het Sinterklaasfeest dat thuis altijd uitgebreid werd gevierd. “Ik ben echt opgegroeid met Sinterklaas. Een feest thuis maar ook bij opa en oma. Bettina en ik doen dat met onze eigen kinderen (Lux, Posy en Molly) niet anders. Het is een groot feest met cadeau’s en vooral veel gezelligheid.”

Sint on Ice is alleen op 22, 23 en 24 november te zien in Autotron in ’s Hertogenbosch. Naast Sint en de Pieten hebben Jim Bakkum en Bettina Holwerda een rol in de voorstelling. Voor kaarten en informatie www.sintonice.nl.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma