Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
19 februari 2018

Trapauto’s keren terug naar Autotron Rosmalen

De aankomende editie van British CARS & Lifestyle zal dit jaar worden uitgebreid met een trapauto-baan voor de allerkleinsten onder ons. Er is een volledig parcours in de Bentleyroom met een oppervlakte van ruim 662m².

Automuseum Autotron Rosmalen

Deze trapauto’s zijn een kleine knipoog naar het oude Autotron terrein. Voorheen was Autotron een bruisend attractiepark waar alles in het teken stond van auto’s. Het automuseum is toen in 2003 gesloten en sindsdien is het Autotron Rosmalen een evenementenlocatie geworden. De verreiking van het evenement met het autoparcours is mogelijk nu het evenement British Cars & Lifestyle een onderdeel is geworden van de bekende Oldtimerproducties in het Autotron Rosmalen.

British Cars & Lifestyle

De trapauto’s zijn slechts één onderdeel van al het entertainment van British Cars & Lifestyle 2018. De dag zal worden aangevuld met diverse live optredens van bijvoorbeeld Guideo v/d Heuvelen & Iwan Schiphorst met een repertoire van Britse popmuziek.

Kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis toegang en kunnen dus de hele dag plezier hebben aan onder andere de trapauto’s terwijl de ouders of grootouders langs de diverse beurskramen struinen.

Benieuwd naar British Cars & Lifestyle en wil je meer weten? Kijk dan op de evenementen pagina van British Cars & Lifestyle of koop hier direct je tickets.

 

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma