Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
6 september 2016

Een weekend lang feest voor de Oldtimer en Klassieker liefhebbers

Voor de liefhebbers van oldtimers in alle soorten en maten is het Flowerdome in Eelde op 26 en 27 november aanstaande ’the place to be’. De enorme hallen van de bloemenveiling zijn in het laatste novemberweekend helemaal gevuld met auto’s, motoren, (brom)fietsen, vrachtwagens, brandweerwagens en tractoren.

Veel oldtimerclubs aanwezig

Een bezoek aan deze beurs is voor iedereen zeker de moeite waard. Bezoekers haleauton op deze beurs hun hart op aan het grote aantal tentoongestelde voertuigen van toen. Voor ieder ander herleven op deze beurs jeugdherinneringen. De vele aanwezige oldtimerclubs doen hun uiterste best om in de gunst van de bezoeker te komen. De leden van deze clubs vertellen je vol overgave over hun hobby en niet voor niets. Want voor de clubs met de mooiste en meest informatieve stand liggen er na afloop van de beurs mooie prijzen klaar.

Natuurlijk vindt je op deze oldtimerbeurs ook weer veel onderdelen en miniaturen, naslagwerken, gereedschap en onderhoudsmiddelen. Die zullen je zeker van pas komen bij het onderhouden of restaureren van uw eigen oldtimer.

Meer informatie & openingstijden

Op zaterdag 26 en zondag 27 november 2016 is Flowerdome Eelde geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Adres: Burg. J.G.Legroweg 80, 9761 TD Eelde.

De toegangsprijs bedraagt € 12,50 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Parkeren is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma