Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
10 augustus 2016

Autotron Rosmalen host van Europa’s grootste Volvo Beurs

Toen het organisatieteam in 1992 een paar kraampjes plaatste bij het toenmalige Verenigings Onderdelen Depot in Eerbeek hadden zij zeker niet verwacht dat de Volvo Klassieker Beurs (VKB) zou uitgroeien tot een evenement dat jaarlijks ruim 4.000 bezoekers trekt en in 2016 voor de inmiddels 25e keer zal worden georganiseerd. Samen met u gaan we van deze jubileumbeurs een geweldig evenement maken op het terrein van Autotron Rosmalen!

Beursthema

Het thema voor de VKB 2016 is “OPEN AIR”, oftewel het rijden in een Volvo cabrio. Nu staat Volvo niet echt te boek als een cabriomerk, maar er blijken toch de nodige interessante modellen te zijn geproduceerd. Vanaf de eerste, vooroorlogse JAKOB, tot en met de meest recente C70 uitvoeringen. Eigenaren die bereid zijn hun vaak bijzondere troetelkind op de VKB tentoon te stellen verzoeken wij nog steeds zich te melden.

Lifestyle

In navolging van andere klassieker beurzen gaan we proberen om naast de puur autogerichte activiteiten ook Scandinavische lifestyle producten op de VKB te presenteren.

Samenwerking Saab Club

Op de voorgaande VKB heeft u al beperkt kennis kunnen maken met onze Saab collega’s. We zetten dit jaar een verdere stap en zullen bij de invulling van het thema zeker enige niet te versmaden Saab cabrio’s op de beurs gaan tonen. Ook zullen er Saab gerichte handelaren aanwezig zijn. U bent als bezoeker of als deelnemer van harte welkom op de grootste Volvo klassieker beurs van Europa.

Iedereen is welkom op 24 & 25 september

Alle liefhebbers van klassieke Volvo’s inclusief youngtimers (zoals een 240 of V70 Classic) zijn welkom, u hoeft geen lid te zijn van een Volvo-vereniging, iedere belangstellende is welkom!
De beurs is geopend op zaterdag 24 september van 10.00 tot 17.00 en op zondag 25 september van 10.00 tot 16.00.

De entreeprijs bedraagt € 10,-. Een niet te missen gebeurtenis voor de liefhebber, maar ook een uitstekende manier voor mensen met interesse in een klassieke Volvo om nader met het merk kennis te maken en alle mogelijke informatie te vergaren.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma