Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
9 augustus 2016

Hot Rods uit heel Europa in Autotron Rosmalen

Ronkende motoren, oververhitte knalpijpen en fel gekleurde oldtimers. Wanneer je deze combinatie tegenkomt, dan kan er alleen maar sprake zijn van Hot Rods.

Wil je het met eigen ogen zien? Dat kan, want in het weekend van 22 en 23 oktober is in Autotron Rosmalen weer de Internationale Oldtimerbeurs Automobielen & Hotrodshow. De organisatie heeft de Hot Rods door heel Europa gezocht en gevonden.

Walhalla voor Hot Rods

Eventron wordt omgetoverd tot een Walhalla voor Hot Rods met art, accessoires, live muziek en alles wat de Hotrod-scene compleet maakt. Maar voor wie de Oldtimers liever in de originele staat ziet, is er in het voorlaatste weekend van oktober natuurlijk ook genoeg te beleven in Autotron.

Advies en onderdelen

Als je na het zien van al die Oldtimers en Hot Rods de smaak te pakken hebt, dan kun je bij de vele standhouders terecht voor vakkundig advies. Daar ontmoet je professionals die alles weten van het restaureren van een oldtimer. Ben je op zoek naar gereedschappen, onderdelen of vakliteratuur voor jouw eigen oldtimer? Dan is een bezoek aan de beursvloer zeker de moeite waard. Wellicht vind je net die ene originele koplamp, die je al jaren zoekt!

Bij het zien van alle techniek gaat het hart van vaders en zonen gegarandeerd sneller kloppen. Maar ook de moeders en dochters, die liever genieten van de romantiek van weleer, kunnen op beide dagen hun hart ophalen in Rosmalen.

Entreeprijs en openingstijden

Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2016 is de Internationale Oldtimerbeurs & Hotrodshow bij Autotron Rosmalen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 12,50 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma