Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

29 en 30 juni
Modelbouwshow.nl | Zomereditie

Het leukste uitje voor de hele familie

Droneshows in de lucht, miniatuurboten in de vijver, racebanen en veel meer. Een zomers familie-uitje met een hoop te zien en beleven; de zomereditie van de Modelbouwshow op 1 en 2 juli in Autotron ’s-Hertogenbosch.

Spectaculaire demonstraties
Na een succesvolle wintereditie eerder dit jaar in Goes, vindt de zomereditie van de Modelbouwshow begin juli weer plaats. Het grote (buiten)terrein van Autotron leent zich perfect voor de vele demonstraties. Op de vijvers zijn miniatuurboten te aanschouwen en verschillende voertuigen racen op het asfalt. Boven de grasvelden vinden doorlopend demonstraties van vliegtuigen en drones plaats.

Niet alleen buiten, maar ook binnen zullen de vele importeurs en fabrikanten uiteenlopende modellen presenteren. Van modelspoordiorama’s tot klassiekers zoals Meccano en K’nex. De Papiermodelgroep laat zien wat allemaal mogelijk is met papier en ook Playmobil is weer van de partij. Kinderen kunnen racen racebanen en daarmee een rijbewijsje halen. Een weekend vol vermaak voor elke modelbouwer, bouwsteenliefhebber, hobbyist en fanatiekeling, van jong tot oud.

Informatie & openingstijden
Op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2024 is de Modelbouwshow (adres: Graafsebaan 133, 5248 NL ‘s-Hertogenbosch) geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt online € 12,50 euro, kaart. Kinderen tot 2 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang, voor kinderen tot 12 is de toegangsprijs online € 5,-. Daarnaast zijn er familietickets beschikbaar € 33,- voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Parkeren kost €8,- Tickets online zijn € 1,00 per stuk voordeliger dan aan de deur. Kijk voor meer informatie op www.modelbouwshow.nl

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma