Graafsebaan 133 · 5248NL 's-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

10 en 11 november
Oldtimerbeurs Automobielen & Expositie 90 jaar BMW Automobielen 

De Oldtimerbeurs is een uniek dagje uit: je treft hier prachtige oldtimers, die je niet over de weg ziet rollen.

Oldtimerbeurs Automobielen keert terug naar het Autotron op 10 en 11 november! Op het ruime complex van Autotron zijn tijdens het evenement vele klassieke automobielen te bezichtigen en te bewonderen.

Oldtimerbeurs Automobielen & Expositie 90 jaar BMW Automobielen

Deze editie niet met de Hotrods. Tijdens deze editie gaan de BMW clubs sámen met de importeur van het Beierse merk een prachtige expositie neerzetten van 90 jaar BMW automobielen! Modellen van de eerste Dixi uit 1928 tot en met de huidige i8 zullen gepresenteerd worden.
Ook even wegdromen bij al het moois uit het verleden én heden? Dan is een bezoek aan Autotron op 10 en 11 november zeker de moeite waard.

Daarnaast heeft o.a. de Opel-, VW Kever-, Katterug- en PT Cruiser club reeds toegezegd op de beurs aanwezig te zijn. Gereedschappen, onderdelen, een miniatuur of vakliteratuur voor de eigen oldtimer is te vinden op deze beurs. De kans is groot dat men daar vind wat men al jaren zoekt.

Foto-expositie

Ook zal er in de Pieckzaal een unieke foto-expositie te zien zijn. Mooie actiefoto’s van oude auto’s, én van de mensen achter deze auto’s. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden.

 

Oldtimerbeurs Automobielen

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma