Graafsebaan 133 · 5248NL 's-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

22 en 23 december
Trainingen SuperCross Brabant Autotron 2018

Hét SuperCross event voor jong en oud. Leer jezelf nog meer skills op het gebied van crossen!

Wat is de motorsport momenteel toch populair en dat vooral door de grootste successen van de Brabantse motorcoureurs. Jeugd wil zich meten aan deze grootheden en daar wil het nieuwe initiatief SuperCross Brabant op inspelen.

SuperCross in Autotron

In een top entourage, met een uitdagend en verrassend circuit van Freddy Verherstraeten zal eind december het Autotron in Rosmalen het toneel vormen van de motorcross, waar iedere enthousiaste motorrijder deze geweldige sport kan en mag beleven. Op 22 en 23 december staan de trainingsdagen gepland en van vrijdag 28 t/m zondag 30 december 2018 vinden de wedstrijden plaats.

SuperCross Brabant voor jong en oud

Door de grootste successen van onder andere Brabantse Motorcoureurs is de Motorsport momenteel ongekend populair. De jeugd wilt zich meten aan deze grootheden en daar wil V2 Facility met het nieuwe initiatief Supercross Brabant op inspelen.

SuperCross Brabant trainingen

Op zaterdag 22 december vinden er begeleide trainingen plaats voor jong en oud, iedereen mag deelnemen! Op zondag 23 december zijn er vrije trainingen waar je ook aan kunt deelnemen.
Van jeugd tot veteraan, van hobbyist tot professional, iedereen kan zijn of haar hart ophalen op dit ruim 400 meter lange circuit. Ook de enduro-riders zijn van harte welkom op SuperCross Brabant.

SuperCross Brabant ook voor publiek leuk

Het publiek kan vanaf de vide, welke volledig rond het circuit gesitueerd is, de sport niet alleen perfect zien, maar ook voelen en beleven. Alle informatie en mogelijkheden voor sponsoring en standhouders zijn terug te vinden op de website

Meer informatie is te vinden op: https://www.supercrossbrabant.nl/programma/

Geef je snel op want VOL=VOL!

SuperCross 2019

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma