Graafsebaan 133 · 5248NL 's-Hertogenbosch · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

6 en 7 april
The Wonderworld of Airbrush

Tijdens de Wonderworld of Airbrush op 6 en 7 april komen alle aspecten van het airbrushen tot hun recht.

Voor de tweede keer dit jaar wordt The Wonderworld of Airbrush gehouden in Autotron. Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 vindt de de Airbrush show gelijktijdig plaats met de Motorama-Hot Rod & Custom show.

Airbrushtechniek
Tijdens de Wonderworld of Airbrush komen alle aspecten van het airbrushen tot hun recht. De airbrush-techniek ontstond in de eerste helft van de vorige eeuw en blijft voortdurend in ontwikkeling. Bijvoorbeeld om naar eigen smaak auto’s en motoren te personaliseren en te verfraaien.

Kunstenaars
Op de eerste verdieping van Autotron is de airbrush-kunst in al zijn facetten te bewonderen. Naast de special paint op voertuigen zijn er nog tal van verbazingwekkende airbrush-disciplines te bezichtigen. Er zijn meer dan 95 geselecteerde kunstenaars uit 6 verschillende Europese landen uitgenodigd. Je kunt dus live meekijken hoe zij hun nieuwste creaties verwezenlijken of diverse kunstwerken aanschaffen of bestellen.

Hot Rod en Custom Show Motorama

Tijdens ‘The Wonderful of Airbrush’ kunt u ook komen genieten van de Motorama Hot Rods. Op dezelfde locatie bij het Autotron worden mooie, klassieke hot rods, kustoms, pick up trucks, custom vans en vintage choppers getoond.

Meer informatie
De toegangsprijs voor de Airbrush show en de Motorama Hot Rod & Custom show bedraagt € 12,50. Kijk voor meer informatie, een plattegrond en kortingsbonnen op de website van The Wonderworld of Airbrush.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma