Graafsebaan 133 · 5248NL Rosmalen · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

24 en 25 november
Vivarium

Vivarium is een grote marktplaats waar groothandels, winkeliers, verenigingen en particulieren samen komen om dezelfde passie te delen.

Vivarium: HET evenement voor de aquarium-, paludarium- en terrariumhobby.

Het evenement

Dit jaar brengt Vivarium in Autotron wederom het allermooiste bij elkaar wat er in de aquarium-, paludarium- en terrariumhobby te vinden is. Zoet- en zoutwater aquaria, met vissen, planten en koralen beslaan het grootste gedeelte van het evenement, waarbij ook het inrichten daarvan ruimschoots onder de aandacht komt. Maar ook de paludaria met hun gifkikkers en planten en terraria met insecten, slangen, hagedissen, spinnen en schorpioenen vormen een belangrijk onderdeel van het Vivarium concept.

De basis van dit evenement zijn de educatie en verkoop die de vele standhouders op hun prachtige stands bieden. De grootste winkeliers en inmiddels ook vele merken zijn aanwezig om hun producten en winkels onder de aandacht te brengen van de duizenden bezoekers. Uiteraard zijn zij tegelijkertijd ook aanwezig om adviezen, tips en voorlichting te verstrekken; de basis waarmee het houden van ieder dier hoort te beginnen.

Het aanbod

Het aanbod van de standhouders wordt door de organisatie aangevuld met vele activiteiten die zowel jong als oud een volledig dagje, of voor sommigen zelfs weekend, uit bezorgt. Met presentaties en workshops door internationaal erkende experts, blijft iedereen op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen in deze hobbies. Met tentoonstellingen en showbakken worden bezoekers voorgelicht en op ideeën gebracht over hoe dieren gehouden kunnen worden. Wedstrijden geven de bezoekers zowel voor als tijdens Vivarium de kans om zelf actief deel te nemen op het gebied van aquascaping, fotografie of andere aspecten van de hobby. Ondertussen kunnen de kinderen zich vermaken met o.a. speurtochten en geschminkt worden.

Kortom, ook deze editie biedt Vivarium wederom een even inspirerend als educatief evenement waarbij jong en oud zich zeker zal gaan vermaken en verbazen.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma