Graafsebaan 133 · 5248NL Rosmalen · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

24 en 25 november
Vivarium

Vivarium is een grote marktplaats waar groothandels, winkeliers, verenigingen en particulieren samen komen om dezelfde passie te delen.

Na 7 jaar plaatsgevonden te hebben in Nieuwegein, heeft de organisatie dit keer gekozen om het grootste evenement van Europa op het gebied van aquaria, terraria en paludaria plaats te laten vinden in het Autotron!

In het weekend van 24 en 25 november 2018 kun je in het Autotron de jubileumeditie van Vivarium vinden, dit jaar is namelijk de 10e editie. Het beloofd een geweldig evenement te worden dat volledig in het teken staat van diverse workshops, presentaties, wedstrijden, tentoonstellingen en uiteraard zijn er vele standhouders uit binnen- en buitenland te vinden met de mooiste producten.

Vivarium is een grote marktplaats waar groothandels, winkeliers, verenigingen en particulieren samen komen om dezelfde passie te delen. De hele organisatie van Vivarium bestaat namelijk uit liefhebbers met een enorme liefde voor het vak en delen dit graag.

Ieder jaar is er een groeiend aantallen bezoekers en standhouders, dit getuigd over het grote succes van de voorgaande edities. Als bezoeker of standhouder kunt u meer informatie over het evenement vinden op de website van Vivarium

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma