Graafsebaan 133 · 5248 NL Rosmalen ('s-Hertogenbosch) · 073 629 39 11 · info@autotron.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

4 en 5 september
Western Experience summer festival

 

Meer informatie

Nieuwe datum voor Western Experience met zomers gevoel

Na een fantastische 25e editie in 2020 van de Western Experience was de organisatie altijd al van plan om dit gezelligste Europese Countryfestival festival uit te breiden met een zomers zusje,

Door de Corona perikelen hebben we dit jaar moeten opschuiven met onze datum.  Januari werd eerst mei, maar ook mei blijkt nog te vroeg.  Dat is een beetje tegenslag, maar geeft ook een mogelijkheid om ons zomerse idee te lanceren.

We hebben met z’n alle goeie hoop dat er heel veel licht aan de horizon schijnt.  Daarom kondigen wij vandaag dan ook met gepaste trots onze zomerse Western Experience aan op 4 & 5 september 2021.

Deze Summer Edition krijgt ook een gepaste locatie: het Autotron in Rosmalen biedt volop ruimte binnen en buiten, zodat we 4 podia, 10 bands, 12 artiesten, DJ’s en een singer-songwriter cafe kunnen bieden.  Verder verwachten wij natuurlijk showteams, kidscorner,  standhouders met de mooiste country en western kleding, meubels, accessoires en wannahaves, American Cars, infostands en nog heel veel meer!

Door het huidige reisverbod voor paarden zal er naar alle waarschijnlijkheid geen paardenarena mogelijk zijn.

Dit evenement is onderdeel van De Bossche Zomer.

De mooiste tijd beleef je bij Autotron, onderdeel van Libéma